טלפון
יומן מסע

ארצות הברית -חלק א

סאמר קול  ארצות הברית🇺🇸🇺🇸🇺🇸
חלק א - ניו יורק שבועיים או שלושה
אז השנה החלטתם לטוס לארצות הברית. 
אז איך אפשר לבחור בין התוכניות הרבות? הכל נשמע ממש כייף. 
בואו נתחיל בסיור קצר ביבשת שיהיה לנו קל יותר להבין ולבחור 
התוכנית הראשונה שפתחתי בארה״ב היתה בבוסטון זה היה לפני הרבה שנים מאז התפתחנו והתרחבנו ועברנו לניו יורק ,  ניו יורק היא עיר מיוחדת. קצת קשה להסביר במילים אולי כדאי לחפש סרטונים על ניו יורק ביו טיוב ולהבין. תוכנית מעניינת שמשלבת סיורים בעיר ללא הפסקה במוזיאונים ולצד זה גם אקשן כמו לונה פארק מהגדולים בארהב או מחזמר פעם הלכנו להופעות של קולדפליי או ריהנה אבל בשנים האחרונות זה הפך להיות המוני מדי וקצת מסוכן לנו.

אוהבים את ניו יורק? אקשן כל הזמן. רחובות סוהנים וביניינים גבוהים והמון המון תיירים אם זה מה שמדבר אליכם ניו יורק עבורכם. בעיר שלא נרדמת אף פעם. למי שממשיך לשבוע השלישי ימשיך ללמוד בבקרים ולטייל בצהרים ובערבים ובסופש האחרון נסע יחד למפלי הניאגרה חוויה מדהימה עם נוף עוצר נשימה.

רוצים לגוון ? סיימתם שבועיים בניו יורק ? בשנה שעברה הוספנו לראשונה אופציה של המשך למיאמי לשבוע או שבועיים. זו חוויה מדהימה להאריך את הזמן וגם את המקומות. במיאמי יש קבוצה ישראלית אליה המגיעים מניו יורק יצטרפו.

 אפשרות נוספת לטוס ללוס אנג'לס או מיאמי נרחיב על כך בחלק השני